STOPRO s.r.o. STOPRO spol. s r.o. | Architektura - Design - Inženýring


Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí

Nahrávám obsah…
Loading

architekt: Ing.Lukáš Srch
  Ing.Jiří Beran
  Ing.arch.Pavel Hrček
  Ing.arch.Alena Hrčková
  Ing.arch.Šárka Pácová
objednatel: Lázně Teplice nad Bečvou a.s.
investiční náklady: 8,5 mil. Kč ( interiéry 4,5 mil. Kč)
místo stavby: Teplice nad Bečvou
architekt-interiéry: Ing.Lukáš Zimadl
  Ing.arch.Tereza Musilová
realizace stavby: 2012

V souladu s dlouhodobými trendy v oblasti nabízených služeb a zvyšování standardu pro klienty v Lázních v Teplicích nad Bečvou přikročil investor k další etapě revitalizace komplexu lázní - Lázeňského domu Janáček.
V objektu Janáček-Balneo byla vytvořena nový vstup s halou a recepcí pro návštěvníky sanatoria. Vstup byl moderně pojednán jako reflexe na nové interiéry kavárny a bowlingu. V interiéru byly použity světlé teplé barvy. Provoz lékařských pokojů byl pojednán obkladem ze senosanu v lesklé bílé barvě, který dodává celému prostoru, v kombinaci s návrhem umělého osvětlení, čisté a jasné linie podtrhující funkci celého prostoru.

 

Zastavěná plocha:       475 m2

zpět na seznam projektů.

  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí
  • Lázně Teplice nad Bečvou - hala s recepcí

© 2007-2018 STOPRO spol. s r.o. ■ Mapa stránekInformace o webuRSSCMS

Webdesign a hosting Nux s.r.o.